Gjatë vizitës së tij në qytetin e Vlorës këtë fundjavë, Kryeministri Rama i shoqëruar edhe nga Z. Benet Beci, Drejtor Ekzekutiv i FSHZH-së, inspektoi ecurinë e punimeve të projekteve që po zbatohen nga FSHZH, përkatësisht: projekti i rrugës Transballkanike që do të lidhë autostradën me qytetin e Vlorës, projektin për zgjerimin e vijës së plazhit me gjatësi 2 km si dhe ndërtimin e ujësjellësve të Freskos dhe Dhërmiut në Himarë.
(Fotot janë marrë nga:www.kryeministria.al)