Fotot e mëposhtme pasqyrojnë pamje të segmentit rrugor “Lagjja 1 Maji-Unaza Himarë”, i cili po rikonstruktohet nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit, me financim nga Qeveria Shqiptare, BERZH, BEI dhe IPA 2010-2011. Kamera ka fokusuar edhe peizazhin e paqtë që ofrojnë plantacionet e ullinjve, përgjatë të cilëve kalon kjo rrugë.